Poročilo: 5.Drameljsko kolesarsko druženje – izlet v Šentjur

Kot je že v navadi najprej nekaj statističnih: bilo nas je 14  umaznih (na koncu) kolesarjev in kolesark, 1 manjša nezgoda – soseda sta združno zapejala s ceste, 1 gumidefekt, ki bi lahko štel za dvojnega – saj je bila prva nadomestna zračnica pravtako predrta in še 23 km, 400 višinskih metrov po GPS-ju.

Nestatistični del poročila: Kjlub prestavitvi iz sobote na nedeljo in kljub zelo namočenem terenu nam je bilo lepo :-) Traso poti smo nekoliko spremenili – v največji meri smo se izognili blatnim potem in kljub temu našli dovolj luž, blata, na ostalih cestah. Že prvi makadam je vsem pustil sledi – spredaj in zadaj…  ker smo bili sami domačini (beri: občani občine Šentjur) vendar iz različnih krajevnih skupnosti smo se spet peljali po določenih cestah katere so bile za vse nove ;-)  V določene klance je že bilo prevroče in na koncu smo morali žejo kar konkretno pogasiti. Več utrinkov pa na fotkah (no tistih, ki niso bile preveč zamegljene zaradi brzine), še bomo ponovili.

Pa še zadnja statistična: na terenu smo bili 2h 50 minut, vozili pa smo 1h pa 50 minut.. res nam ni bilo težko :-) No, zato sta pa dodatno še poskrbela tudi ga. in g. Žvegler. Hvala!

Trasa dejanko prevožene poti:

4,838 total views, 1 views today

Posted in kolesarjenje, Poročila s kolesarskh podvigov